Halil Kastratit as bora nuk po ia ndal humanitetin e tij

Veprat e Halil Kastratit padyshim që janë për tu lavdëruar. Kush nuk e njeh këtë njeri që po ua realizon cdo ëndërr të varfërve e të pashpresëve.

A nuk është e mrekullueshme? Madje, as bora e sotme nuk po e ndalë humanistin e madh ti kryjë veprat që i ka nis tash e sa ditë, kur populli i tij po lufton me pandeminë Covid 19.

Me anë të një posti të tij në Instagram, Halil Kastrati thotë:

“Ne u nisem! Aksion i madh sot, po ndihmohen 250 familje Po shkojm ne Prishtine, Kline dhe Prizren

Perveç aksionit ne Kosove stafi dhe aktivistet tone jane ne aksion edhe ne Maqedonin e Veriut

Bamires Zoti kurr mos ju humbte”