Hapet shtabi i BDI-së në Tetovë do ta udhëheqë Bekim Maksuti

Sot u hap Shtabi Komunal i Bashkimit Demokratik për Integrin në Tetovë,të cilin do ta drejtoj Bekim Maksuti zëvëndës ministër i mbrojtës.

Ai shfrytzoj rastin duke ju drejtuar simpantizantëve dhe aktivistëve të kësaj partie që të bëjn të pamundurën sepse duhet të haprojm drejt NATO dhe BE e kjo gjë mund të bëhet vetëm me marveshje theksoi Maksuti

Maksuti po ashtu porositi se 21 prilli duhet të jetë dëshmi që vendosshmërinë në këtë shtet e bëjn shqiptarët dhe vota fituese do të jetë shqiptare.