Hazbi Lika: Hap pas hapi, shtegut drejt BE-së dhe NATO-s

Zëvendës kryeministri Hazbi Lika, pas votimit historik në Parlamentin e Maqedonisë, i është drejtuar qytetarëve “Hap pas hapi, shtegut drejt BE dhe NATO-s po i afrohemi!”.

“Me 81 vota pro sot Kuvendi i Republikës së Maqedonisë miratoi ndryshimet kushtetuese, nismë dhe akt historik”, ka shkruar zv. Kryeministri Lika.

Ja postimi i z. Lika në fb:

Të nderuar qytetarë,
Hap pas hapi, shtegut drejt BE dhe NATO-s po i afrohemi! 🇪🇺
Me 81 vota pro sot Kuvendi i Republikës së Maqedonisë miratoi ndryshimet kushtetuese, nismë dhe akt historik i cili zyrtarizon emrin e ri të shtetit në Republikën e Maqedonisë së Veriut.
Qeveria me përkushtim vazhdon të reflektojë në favor të interesit të qytetarëve dhe stabilitetit në shtet!