Hazbi Lika uron Gjeneral Selimin: Mirë se vjen Komandant!

Zëvendës kryeministrin Hazbi Lika, ka përshëndetur lirimin e komandantit të UÇK-së, Gjeneral Sylejman Selimi-Sulltani, me fjalët “Mirë se vjen Komandant!”
Ja postimi i Z. Hazbi Lika:
“Lufta për çlirimin e Kosovës ka qenë e çiltër.
Lirimi i Sylejman Selimit, shokut tim, bashkëluftëtarit dhe ish- komandatit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, edhe njëherë e dëshmon këtë.
Mirë se vjen Komandant!”