Hazbi Lika:”Gatitu Kosovë, sot po vjen erë shtet, erë krenari

Gatitu Kosovë, sot po vjen erë shtet, erë krenari! 🇽🇰

Krijimi i Forcave të Armatosura të Republikës së Kosovës është ngjarje historike që tregon përkushtimin dhe vendosshmërinë e këtij shteti drejt perspektivës euro-atlantike.
Vizionet e atyre që sakrifikuan me të shtrenjten për të mirën e këtij kombi, nuk u lëkundën kurrë! Përpjekja për qëndrueshmëri, siguri dhe mirëqenie vazhdon.
Të përkrahim ushtarët me atdhedashuri, të bëhemi ushtarë te lapsit dhe me krenari të ndërtojmë demokracinë dhe stabilitetin.

Përgëzime bashkëkombas!🇽🇰🇦🇱