Hekuran Duka sot vizitoi banorët e lagjes Namazjar

Në vazhdimsi të vizitave nëpër lagje, sot ekipi i Hekuran Dukës, takoi banorët e lagjes Namazjar.

Para banorëve të kësaj lagje Duka prezantoi programin e tij, dëgjoi banorët, mori mbështetje dhe ju premtoi angazhim, dhe dinjitet!

Për më tepër fotografitë, dhe pritja e përzemërt, tregojnë për fitoren që duket në horizont!