Hiqet ndalesa për qarkullim të automjeteve të rënda transportuese në aksin rrugor Mavrovë-Dibër

Është hequr ndalesa për qarkullim të automjeteve të rënda transportuese në aksin rrugor Mavrovë – Dibër, informojnë nga NP Rrugët e Maqedonisë.

Ndalesat për qarkullim për automjetet e rënda transportuese në akset rrugore Gostivar -Kërçovë përmes qafës malore Shtrazë. Në rrugën rajonale P-1203 nga fshati Rogaçevë deri në vendkalimin kufitar Jazhinc, për shkak erës së fuqishme vende vende ka fryja të borës.

Nga “Rrugët e Maqedonisë” informojnë se ekipet e tyre kujdestare janë vazhdimisht në terren dhe i mbajnë të gjitha akset rrugore të kalueshme.