Histori frymëzuese e sjellë në këngë ‘kemi syneti’, nga Arbnor Bajra (Video)

Jemi mësuar që vazhdimisht të ndëgjojm muzik komerciale, shumë ritem e pa ndonje tekst domethënës. Në këto ditë të fotohta dimri artisti Arbnor Bajra sikur ka menduar për ne, ai ka lansuar në youtube videon nga Synetia e djemve të ti. Nuk është thjesht një këngë, nuk është thjesht një syneti por është një histori frymzuese . Arbnori dhe bashkeshortja e ti për shumë vite me rradhë nuk paten knaqesin e të bërit prinder . Pavarsisht ekonomis së mir vizitave nëpër mjeket me të mirë ata nuk ja arriten qëllimin, erdhi një moment që të dy u dorzuna dhe nga ky moment filloi një kapitull i ri në jeten e tyre vetem pas pak muajsh Arbnori merrë veshe lajmin se bashkeshortja është shtatezen dhe zoti ju fali dy bineq djem të shndetshem si ylli i mengjesit, pastaj pas një viti bineqet u bën dhe me një vlla .

Arbnori këtë këngë ja ka kushtuar jetës se ti, familjes dhe femijeve. Veshtersit , barjerat që ka kaluar dhe sigurisht besimi në zot ,besim ky që dhe realizoi lutjet e ti. Kënga është shumë emocionuese dhe në qdo vargj përciell emocion. Arbnori dëshiro që përmes kësaj kënge ti frymzoi qiftet e reja të mos dorzohen asnjeher ngase asgje nuk është e pamundur