Historia e John Krasniqit

Kur John Karaçica solli recetën e picerisë së tij në cepin e 12-të të Willow, ai nuk priste që të kishte kaq shumë sukses. Ishte viti 1996 ndërkohë që kishte përvojë në biznesin e restoranteve, por kjo ishte hera e parë që ai hynte në “ligën e të mëdhenjëve”. Dëshironte të sillte Rosarion në Sheshin e Miley’s në mënyrë që të shërbejë në mesin e industrisë më të mirë të ushqimit.

Përpara më shumë se 20 vite ëndrra e tij ka qenë të bëj pizza dhe atë e ka arritur si duket.

Rosarios at Willow pizza

“Hoboken ishte gjithmonë vendi për ushqim dhe dëshiroja të isha i rrethuar nga më të mirët,” ka theksuar kështu ai. “Siç ka thënë Frank Sinatra’, “Nëse mund ta bësh këtu, mund ta bësh edhe diku. “Sigurisht, më flisnin për Nju Jork porn ë mendjen time gjithmonë ishte një vend në Hoboken”.

Që nga hapja e dyerve të në vitin 1996, ky dyqan ishte shumë i çuditshëm, me pronësi familjare, duke zgjeruar gamën e ofertave të menysë, të gjitha duke qëndruar vërtetë ndaj rrënjëve klasik. Sipas Karacicës, pica tradicionale e djathit mbetet pjatë më popullore, ndërsa feta e buallit arrinë një sekondë afër picës tradicionale. Artikujt shtesë të menusë përfshijnë Pizza Capri me speca të pjekur, artichokes dhe mozzarellë, si dhe Pizza Alie Casa me kulaç pule, qepë të skuqura dhe domate.

Përkthyer dhe përshtatur në shqip: Infoalb.mk

Në linkun në vazhdim mund të ndiqni komplet shkrimin e bërë në gjuhën angleze:

https://www.hobokengirl.com/rosarios-pizza-hoboken/?fbclid=IwAR1wL0eD40pdRqL9Ufcb9OKXFYb9Ux537Sj45ZvIm-VIMiTL2oRXL1BbqEI