“Hit e bona” super projekti i ri nga Mirela Kurti ft. Ramazan Shira

Stina e verës është stina më e nxet e vitit mirpo ndehtësia nuk është vetëm nga temperaturat e larta, i nxeti përvëlues arrihet nga këngëtarët që në të gjitha format mundohen ta zotrojn tregun muzikor. Disa me forma fizike, disa të tjerë me videoklipe të shtrejta e disa tjerë me fuqin e vokalit që posedojnë. Kur behet fjalë për vokal nje nderë artistet me te mira është Mirela Kurti . Këngëtarja në fjalë ateri në një treg të sigurt , ajo është 100% e angazhuar vetëm në koncerte dhe ahengje familjare. Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që Mirela Kurti të jetë një nga këngëtaret më të kërkuara në dasmat dhe ahengjet shqipëtare. Kënga e re nga Mirela Kurti mban titullin “Hit e bona ” kënge kjo që vjen ne bashpunim me Ramazan Shira dhe menjëher pas lansimit në kanalin më të madhë shqiptar në YouTube ( ArkivaShqip) ka arritur të ketë prapa vetes shifra të larta klikimesh dhe shumë komente me nota pozitive.

https://youtu.be/B-k6bwPF0_o