Hiti i ri nga Fahrije & Petrit Zogaj (Video)

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim “ vrastar “ dhe butesi në interpretim, shoqeruar nga një vokal prej një ylli të vërtete. Fahrije Zogaj është këngëtarja e cila ka kohë që ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet së ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishem si në nivelin artistik, ashtu edhe atë të paraqitjes skenike.

“Falje “ është hiti i ri i publkuar nga Fahrije Zogaj, kenge kjo qe eshte ne bashkpunim me Petrit Zogaj. Përndryshe Petriti është vëllau i këngëtares në fjal, duke pasur parasysh që Fahria rrjedhë nga një familje ku muzika është koltivuar nder breza ateher sigurisht që ky bashkpunim nuk kishte si te mungonte. Videoklipi është shumë profesional dhe i punuar deri në detaje. Këngëtarja në fjalë atero në një treg të sigurt , ajo është 100% e angazhuar në dasma , ahengje familjare e koncerte ne Europ, Angli e Usa. Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që Fahrije Zogaj të jetë një nga këngëtaret më të kërkuara në dasmat shqipëtare.

Kënga e re është pritur shumë mirë nga adhuruesit e këngëtares , këtë e deshmojn klikimet dhe komentet me nota pozitive që kënga ka marrë sapo është publikuar.
“FALJE” premieren ekskluzive e ka pasur në kanalin më të madhë shqiptar në youtube “ ARKIVASHQIP” kanal ky me mbi 3 miljon subscribe. Ky nuk është projekti i vetem për këtë sezone pasi Fahrija ka gati dhe dy videoklipe dhe albumin të cilët do i lansoi në fillim të korrikut.

https://youtu.be/33OIfVxh40A