HOXHA TREGON PSE PO DRIDHET TOKA? JA CILI “MËKAT” SHKAKTON TËRMETIN! (VIDEO)

Hoxha i njohur nga Mitrovica, Fatmir Latifi nuk mundur të mos e komentojë fatkeqësinë e madhe natyrore që pllakosi Shqipërinë, madje ka edhe shpjegimin e tij se pse ndodhin tërmetet dhe se pse po dridhet toka.

Ja çka thotë ai: