I pari i Kërçovës:”Llogaridhënia mbi të gjitha”

Përgjegjësia në detyrë, obligim parimior për qeverisje transparente

Llogaridhënia mbi të gjitha

Duke pasur parsyshë parimet e transparencës dhe të llogaridhënies për punët e relizuara në Komunën e Kërçovës, si dhe pjesëmarrjen e qytetarit në vendimarrje në qeverisjen e komunës, realizuam takimin me qytetarët, në veçanti me bashkëvendasit tanë nga diaspora për të pasqyruar punën e realizuar dhe planifikimet e projekteve për vitin 2019.
Me këtë rast, duke uruar për mirëseardhje të pranishmit, takimi vazdoi me prezentime konkrete për projektet jetike për qytetarët.
Falënderojmë personelin e Restorantit “ Milenium “ i cili na mundësoi falas shfrytëzimin e hapsirave, si dhe koktejin e përgatitur nga ana e tyre enkas për të mbajtur takimin e organizuar me qytetarët.

Qytetarë të dashur,

Pasi ndodhemi në ndërrimin e moteve, uroj që të na prijë njët vit i mbarë me shumë shëndet e suksese.
Për nder të ndërrimit të vitit uroj të gjithë qytetarët e Kërçovës, duke ju dëshiruar shëndet, mirëqenie dhe harmoni për të gjitha familjet. Viti i Ri 2019, uroj që të përmbushi të gjitha pritjet e qytetarëve, me shpresë se do të realizojmë të gjitha premtimet e dhëna. Edhe njëherë më lejoni që në emrin tim dhe në emër të qytetarëve të Kërçovës të shpreh falenderim për mërgimtarët kërçovarë dhe t’u uroj qëndrim të këndshëm në vendlindje.

Gëzuar dhe me shumë fat Viti i Ri 2019

Во чест на новогодишните празници упатувам честитки до сите граѓани на Кичево, посакувајќи им здравје, просперитет и хармонија за сите семејства. Новата Година 2019, посакувам да ги исполнува сите очекувања на граѓаните, со надеж дека ќе ги реализираме сите дадени ветувања. Уште еднаш дозволете ми да во мое име и во име на граѓаните на Кичево да изразам благодарност за печалбарите и да им посакувам пријатен престој во родното место.

Среќна Нова Година 2019