I PUNËSUARI NË MINISTRINË E MBROJTJES SHKRUAN “SHQIPTARI I MIRË ËSHTË SHQIPTARI I VDEKUR”

Shprehje skandaloze e të punësuarit në Ministrinë e Mbrojtjes është raportuar në Pa Censurë ku i punësuari Dejan Ristevski ka shkruar në komentet në facebok me gjuhë të urrejtjes “Shqiptari i mirë është shqiptari i vdekur”

Kjo gjuhë e urrejtjes duhet të dënohet ashpër nga Ministria, teksa Pa Censurp ka dërguar edhe të dhënat e tij në ministrinë e Mbrojtjes dhe presim që të reagohet!