‘Ik ik ske ku shkon’, projekti i ri nga Shenur Ajeti

“Ik ik ske ku shkon” është titulli i këngës më të re të Shenur Ajeti , të cilën e ka kompletuar edhe nga ana vizuale. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Shenur Ajeti e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Shenur Ajeti është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga e re permieren ekskluzive e ka pasur në kanalin më të madhë muzikore në youtube ArkivaShqip, kanal ky me mbi 3.1 Miljon Subscribe dhe mënjëher pas premierës në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shume pozitive

https://youtu.be/iXiJOWfjFFg