“Illegales Business”, mega projekti muzikor nga Dard

Artisti shqiptar por i sukseseshem në Europe DARD këtë vitë ka qen shumë produktiv në industirn muzikore . Qdo projekt i lansuar ka terhequr vemendjen e tregut shqiptar dhe nderkombtar. Dard në rrjetin social instagram ka njoftuar fansat që me daten 15 të këti muji lansohet hiti i radhes. Dard ka punuar që klipi të jetë shumë cilsor dhe pritet të kete sukses të madhe europian