Interesim i jashtëzakonshëm për zgjedhje në dy nëndegët e Drenasit

Fillimi i procesit të brendshëm zgjedhor, në Degën e Partisë Demokratike të Kosovës në Drenas, ka zgjuar interesim të jashtëzakonshëm, kjo shihet nga fotot e postuara nga fotot e publikuara nga Ramiz Lladrovci. Lladrovci ka shkruar se “në Likoshan dhe Vuçak, fitore e qytetarëve në këto dy nëndegë, demokraci dhe vlera, sepse, ashtu bastionit i ka hije”.

Ja postimi i z. Lladrovci:

“Proces i mbarë, proces i mirë, ashtu siç është platforma jonë, siç është vizioni i Kadri Veselit dhe PDK-së. Në Likoshan dhe Vuçak, fitore e qytetarëve në këto dy nëndegë, demokraci dhe vlera, sepse, ashtu bastionit i ka hije! Dekada e Re, me besim, zhvillim, integrim!”