Irena Dedvukaj super seksi rikthehet, ja bashkëpunëtorët e Helenës

Si një Helenë vërtetë të Trojes ka rikthyer këngëtaren shqiptare Irena Dedvukaj në skenë. Këngëtarja ka ardhur seksi dhe plot energji por dhe bukur falë njerëzve që ka bashkëpunuar me ta si për veshje Joni Peçi dhe Lorel për M.U.A. Kënga e saj e re ka nisur të pritet mjaft mirë.

https://youtu.be/Q5nLboanyk4