Ismet Sylejmani uron Bekim Jasharin për ditëlindje: Je balli në rreshtin e vazhduesve mes të gjallëve

Urime ditelindjen i nderuar Bekim Jashari!
Sikur edhe ne kete foto, qe je perkrah figurave te shquara te popullit shqiptar, personaliteteve te medha te luftes e te paqes, Ti sikur edhe paraardhesit e familjes e fisit Tend Lavdimadh JASHARI, je balli ne rreshtin e vazhduesve ne mes te gjalleve e pjestareve te familjes se madhe te Atdheut e te Kombit shqiptar!
Edhe 100 te tjera!
Me shendet e suksese!
Te uroj te ngjitesh ne udheheqjen me te larte te shtetit te Kosoves!
Populli shqiptar, Atdheu dhe Kombi, e kane do ta kene per ndere qe çdo pjestare e vazhdues i heroizmit te pashembullt te familjes JASHARI ti shkoje pas me dashuri e perulje me rrespekt!
Lutemi qe Ju te jeni te forte, me shendet e suksese!
Me shume respekt
Ismet Sylejmani
Prishtine, me 28 Janar 2019!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2127532327308846&set=a.1271191489609605&type=3&theater