Ismet Sylejmani:Baci i Lavdishem i UÇK-së!

Baci i Lavdishëm i UÇK-së!
Urime, sot u bë edhe de jure USHTRIA E KOSOVES!
Në themelet e luftërave për liri e çlirim të Kosovës dhe viseve të saja, është lufta heroike, është kontributi Yt i madh, puna dhe djersa Jote e pazëvdeshueshme!
Tri emblemat e ushtrive çlirimtare, si askujt të shkëlqejnë Ty në gjoksin Tënd të pamposhtur!
Lavdi!
14.12.2018!