Izet Mexhiti nga Bogovina- jemi të interesuar që ta përmbyllim këtë proces me sukses drejt NATO dhe BE

Bashkimi Demokratik për Integrim sot ka zhvilluar takim me simpatizuesit dhe aktivistët e saj në komunën e Bogovinës për të bërë thirje që struktura e këti subjekti të mbështes kandidatin konsesual Stevo Pendarovski me crast para të pranishmive foli edhe Izet Mexhiti.

Mexhiti theksoi koncepti ynë është që Maqedonia Veriore të përfundoj me sukses kapitullin të cilin e ka filluar dhe në fund të jemi të gjith të kënaqur të barabartë.

Kujtojmë që nga Bogovina karavani i BDI-së do të vazhdoj në komunën e Vrapcishtit ku do të bisedohet me simpatizantët dhe aktivistët e kësaj partie në komunën e lartpërmendur.