Izet Mexhiti:”Përkrahim kandidatin koncensual,që europën ta sjellim këtu”

Karvani i Bashkimit Demokratik për Integrim vazhdon në tubimin e përbashkët të degëve Butel, Shuto Orizare dhe Çuçer Sandevë!

Lideri Ali Ahmeti: “Une Ali Ahmeti nuk punoj duke menduar a do të fitoj në zgjedhjet e ardhshme, por a do të bej mirë dhe a do bëj vepra të mira për shqiptarët. Ne duhet të kemi durim, këtë investim që e bëjmë sot, shpërblimin do e shohim nesër”.

Izet Mexhiti: “Punojmë dhe e përkrahim kandidatin koncensual, që të sjellim Europën këtu, dhe jo të shkojmë ne atje. Gjithashtu punojmë fuqishëm që Dibra që ishte e rreshtuar pas Ali Ahmetit që nga viti 2005 e deri tani, të vazhdoj në të njejtën rrugë”.