Ja agjenda e shtabit komunal Tetovë

Shtabi komunal zgjedhor për Tetovë për zgjedhjet presidenciale sonte gjenden përpara banorëve të lagjes Drenovec në ora 19 dhe Migjeni në ora 20.

Shtabi komunal në krye me shefin e shtabit Bekim Maksutin para banorëve të këtyre lagjeve do të prezantojë platformën e zgjedhjeve presidenciale ndërkohë që do të diskutojnë edhe mbi kandidaturën koncensuale dhe idenë e prezantuar nga BDI.