Ja çfarë u thotë Edi Rama studentëve

Teksa studentët e ndërprenë protestën e tyre, për tu rikthyer sërish në janar, Edi Rama vazhdon replikën me ta në distancë.
Rama sot ishte tek konviktet e Inxhinierisë dhe në Qytetin Studenti, ndërsa në mbrëmje citoi Obamën.
“Nëse mendoni se shkollimi është i shtrenjtë, shikoni se sa shumë do t’ju kushtojë injoranca”, citon Rama ish- presidentin e SHBA-së, Barak Obama.