Ja çmimi që morën Argëton Dervishi dhe Rabije Rika,në festivalin “Polifest”!

Çifti i ri nga Kërçova me xhelozin ma te madhe percjellin si brez i pestë me radhë në familjen Dervishi nga Kërçova këngën shqiptare në pergjithësi dhe ate kërçovare në veçanti,percjell Info alb.

Argëton Dervishi dhe Rabije Rika-Dervishi në Festivalin Alba Plifest,organizuar nga Radiotelevizioni 21 dhe që është i pari në këta treva.Trashëgëmia e folklorit të thesarit Kërçovar,ishte çmimi që morrën me shumë merita Ky çift Artist.