Ja ku e gjeni Juvin që nga kjo javë…!

Këngëtarja simpatike Juvi duket se i është pëshkushtuar të kënduarit live dhe klipet ka menduar që ti sjellë pak më vonë. E konkretisht ajo që nga kjo javë këndon në  Kosovë në një nga ambjentet më të bukura atje “Star Dancing” në Ferizaj. Juvi bëri një hapje madhështore të prezantimit të saj aty dhe për të gjithë ata që kanë dëshirë ta dëgjojnë duke kënduar live, Juvi ju mirëpret atje duke performuar këngë të saj dhe në preferencat e publikut edhe këngë të tjera!