Ja kush ka sot ditëlindjen

Sot ka ditëlindjen humanisti i mirnjohur nga Celina e Rahovecit, ILIR SINANI.

Ai ndryshe është dhe përfaqësues për Gjermani i shoqatës së mirnjohur humanitare “Jetimët e ballkanit” dhe humanist i shumë veprimtarive të ndryshme.

Sinani ka dhënë një ndihmë të madhe Sport, Informim, Kulturë,etj.

URIME URIME DHE SHUM VITE TË TJERA.