Ja pse si përdor shumë rrjetet sociale Sefë Duraj, gati super projektet

E takuam miqësisht artistin e njohur Sefë Duraj dhe donin të zbulonin ndonjë projekt nga ai në këtë verë, dhe u drejtuam së bashku me të drejt studios ku po punonte jo një por 5 këngë ku secila do të vijë me videoklip shumë shpejt. Por këto këngë të reja do të plotësojnē dhe një album të ti që artisti do ta lansojë, ndësa ne kishim një kureshtje se pse ai nuk përdor rrjetet sociale e na tha konkretisht kështu: ” Kam vetëm një faqe personale në Facebook deri tani nuk kam ende një funpage apo instagrahm, por do ta kem deri sa të mos keqkuptohen pasi janë disa faqe sidomos në Instagram hapur në emrim tim, por këtë duhet ta zgjedhin organet kompetente, e derisa të rregullohet më pas unë mund ta kem personalisht një për shumë fansa e dashamirës që vërtetë më duan e më ndjekin. Pasi dikush po e hap në Instagrahm në emrin tim duke keqpërdorur emrin tim dhe për këtë e kam deklaruar rastin e uroj të zgjidhet sa më parë”. Këngëtari tashmë është në përfundim të këtij projekti me shumë këngë dhe klipe ku mes tyre do të jetë një super baladë, më pas disa ditë me familjen e më pas sezoni i dasmave dhe koncerteve verore.