Ja si e feston ditëlindjen e 60-të Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti sot po feston ditëlindjen ndërkohë që ai bashkë me disa familjarë dhe miq po festojnë në këto orë ditëlindjen e tij me këngë të bukura shqipe folklorike të shoqëruara me cifteli.