Ja si e shpreh artisti Bekim Ibrahimi prekjen e artit nga Covid-19

Jane kohe te veshtira ne te cilat po kalon çdo fushe e jetes, duke perfshire artin. Artistet kudo neper bote duket se i merr pak nga pak nga shpirti i tyre duke i penguar te merren dhe shfaqin tek publiku artin e tyre. Nje nga artistet tane ne Zvicer, Bekim Ibrahimi ka gjetur nje menyre te veçante per te sjelle ne fokus prekjen e artit nga Covid-19. Ai duke qene kengetar, instrumentist dhe administratori i nje salloni te madh me instrumente muzikore ne Zvicer, dyqan i cili frekuentohet nga emra te medhenj ne fushen e artit, ka publikuar disa foto dhe nje video tek e cila tregohet ripunimi i nje violinceli duke i “thyer” pjesen fundore e duke e sjelle perseri ne forme artistike duke nenkuptuar prekjen e artiti, frymes se artistit nga ky virus i padegjuar dhe i pajetuar me pare. Arstisti gjen menyren per te treguar peshen qe mban arti ne situata te tilla e Bekim Ibrahimi e ka gjetur ne nje forme mjaft origjinale. Duke shpresuar se kjo gjendje do kaloje shpejt e artit do t’i ndriçoje dielli i krijimtarise perseri, urojme edhe artistin per veçantine dhe origjinalitetin e tij!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=668447240624741&id=100023784143020&fs=0&focus_composer=0