Ja urimi i Hazbi Likës për Krishtlindjet Ortodokse

Zëvendëskryeministri i Qeverisë, Hazbi Lika, ka uruar të gjithë besimtarët ortodoksë, me rastin e Krishtlindjes ortodokse, duke i uruar për shëndet dhe begati.

Ja urimi i Z. Lika në rrjetin social:
Të nderuar,

Përcjell urimet e mia për të gjithë besimtarët ortodoksë.

Respektimi i diversitetit fetar dhe kulturor gjithmonë reflekton pozitivisht në harmonizimin, riforcimin e bashkëjetesës dhe stabilitetit në vend.

Paçi shëndet dhe begati.

Gëzuar Krishtlindjet!