Jennifer Lopez përsëri trondit gjithë botën

Ajo ka qenë gjithmonë një grua me stil dhe që di të zgjedhë me kujdes veshjet. Megjithatë, këngëtarja së fundi u shfaq në një edicion paksa të papërshtatshëm. Jennifer kishte vendosur të veshë një palë pantallona të gjera gri, dhe mbi ta ishte një mbulesë mjaft e dukshme. Një bluzë e bardhë e shkurtër edhe më shumë theksoi të brendshmet dhe e bëri Lopez me stil kësaj radhe të dukej jo mirë.Është e padiskutueshme se ka trup të bukur, por duhet pranuar se mi të gjitha duhet të ekzistojë edhe shija dhe masa.