Jeton Shaqiri i bashkohet aksionit humanitar të kryetarit Ramiz Merko për të i’u dalë në ndihmë familjeve nevojtare

Me vullnet dhe dëshire për të ndihmuar, sot iu bashkova aksionit humanitar të inicuar nga kryetari z. Ramis Merko.

Ndihma dhe takimi me gjithë këto familje në nevojë dhe të moshuar të cilët e kanë të pamundur daljen, na frymëzon dhe motivon për të vazhduar këto iniciativa vullnetare dhe fisnike, për ta bërë më të lehtë betejën me armikun e padukshëm #COVID-19! 👨‍🦳👵

Gjithmon pranë qytetarëve!

Mbështetje dhe solidaritet!

Bashkohu edhe ti iniciativës tonë! 🤗💪

BASHKË DO T’IA DALIM! 🙌🏡

#covid-19, shkruan në rrjetin social Facebook kandidati për deputet, Jeton Shaqiri