Jeton Shaqiri i’u del në ndihmë të moshuarve dhe nevojtarëve në Strugë

Ju, nuk jeni vetëm! 🙋🏻‍♂️

Të moshuarit dhe nevojtarët u drejtuan tek unë, si përgjegjës për shpërndarjen e pakove nga kryetari dhe bizeneset Strugane! 🧓🏼👵🏼

STRUGANËT, PËR STRUGANËT! ✅

Të gjithë të bashkuar do e tejkalojmë këtë vështirësi! 👨‍👩‍👦‍👦

As COVID-19 nuk do ta mposhtë përkrahjen që ne si qytetarë strugan, e kemi dëshmuar për njëri-tjetrin! 🙏

Zgjat dorën edhe ti për solidaritet, dashuri dhe përkrahje! 🙌

Nuk ka hapësirë për panik dhe urrejtje..✌️

Me kujdes dhe përkrahje, BASHKË DO TEJKALOJMË GJITHÇKA!🙌👨‍👩‍👦‍👦, shkruan në Facebook kandidati për deputet, Jeton Shaqiri.S