Jonida Maliqi vlerësohet në Shkup, për kontributin e dhënë në muzikë

Ylli i muzikës shqiptare Jonida Maliqi ka qëndruar dje në Shkup ku është vlerësuar me mirënjohje nga ‘Grand Prix’ edicioni i II-të për kontributin e dhënë në sferën e muzikës. Me këtë rast këngëtarja e njohur është shprehur: ‘Shumë momente të bukura Brenda një nate të vetme, plot surpriza, vlerësime dhe dashuri. Mirënjohje për Avni Qahilin e të tjerë pa fund! ka shkruar mes tjerave këngëtarja. Ndryshe ajo do të përfaqësojë këtë vit Shqipërinë në festivalin e madh të muzikës ‘Eurosong’.