Ju ka ikur ky element i bukur nga klipi më i ri i Gjyste Vulës!

Projekti më i ri muzikor ardhur nga e madhja këngëtare Gjysta Vulaj, jo vetëm po pritet mjaft mirë por është kthyer në një refren sidomos për gjininë femërore, pasi edhe tema është e tillë. Por sipas videove që postojnë shumë adhurues të saj shohim se tashmë është bërë refren dhe po këndohet nga të gjithë. E kemi fjalën për këngën “Askush si na”, po jo vetëm kënga por edhe performanca dhe veshja me markat e njohura dhe unike nga artistja kanë rënë në sy e po pëlqehen mjaft, por në minutën e 2-të tek secondi i 7-të këtë element nuk e di sa e keni kapur. Artistja mjaft e dashur për publikun shqiptar ka krijuar me dy duar shqiponjën, ndërsa ky klip do të trasmetohet kudo edhe në televizionin më të madh muzikor ballkanik, pasi i është ofruar një bashkëpunim dhe kontratë me ta.

https://youtu.be/bR0y1igAobA