Ju kujtohet kënga prekëse e Marigonës kushtuar Reçakut?

Ajo është një artiste e re në skenë e në moshë por të parët e saj i kishin rrëfyer çdo gjë nga masakra e Reçakut. Po flasim për këngëtaren Marigona Imeri dhe këngën e sak prekëse kushtuar kësaj masakre që bëri të trondisë botën. Nëse e keni harruar je ua kujtojmë që është këngë mjaft e bukur dhe interpretuar mjaft mirë nga artistja e vogël dhe mund ta shihni klipin dhe këngën sepse ia vlen, ndërsa mësojmë se ajo do të vijë në prill me një projekt të ri muzikor.

https://youtu.be/azWdiBRvQkc