Ka ardhur projekti i parë muzikor, “Dashnin ma jep” nga Koli Picaku!

“Dashnin ma jep”, kështu quhet kënga dhe projekti i parë muzikor i këngëtarit të ri shqiptar Koli Picaku. Kënga ka ardhur me një klip të bukur dhe ka plot ritëm, e megjithëse është vetëm e para për të ka nisur të pritet mjaft mirë nga audienca. Këngën mund ta gjeni për ta parë dhe dëgjuar në kanalin Youtube nga Arkiva Shqip, ndërsa këngëtari është prezantuar me këtë këngë duke pasur në mendje edhe projekte të tjera edhe më të bukura ,duke u shtuar kështu një tjetër artist me pretendime tregun muzikor shqiptar.