Ka filluar takimi Zaev – Ahmeti

Në Klubin e Deputetëve ka filluar takimi ndërmjet liderit të Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë , Zoran Zaev dhe liderit të Bashkimit Demokratik për Integrim , Ali Ahmeti.

Takimi Zaev – Ahmeti është duke u realizuar në vazhdën e gjetjes së kandidatit konsuesual të partive të koalicionit qeverisës së Republikës së Maqedonisë së Veriut, për zgjedhjet presidenciale të 21-prillit.