Kançeska Milevska: Nuk ndihemi tradhëtarë në asnjë moment

Elizabeta Kançeska Milevska gjatë fjalimit të saj theksoi se VMRO-DPMNE-ja do të bartë përgjegjësi për shkak të mospjesëmarrjes së saj në këtë siç u shpreh ajo moment shumë të rëndësishëm për vendin, për ardhmërinë euroatlantike të vendit.

Tradhtarë nuk ndjehemi në asnjë moment, as më herët e as tani. Tradhtarë janë ata që ikin nga problemet dhe ata të cilët interesat e tyre i vënë mbi shtetin”, tha Kançeska – Milevska.