Katër fëmijë nga Gradeci kërkojnë ndihmën e bamirësve (VIDEO)

Katër fëmijë nga Gradeci kërkojnë ndihmën e bamirësve ne kete dimer te ftohte ata kane mbetur te pa regjistruar si shtetas te Maqedonise..kane humbur prinderit ne moshe te vogel.

Kerkojne ndihme per ushqim per te siguruar kafshaten e vogel dhe per nje shtepi te vogel..sepse ne kete kohe kur ndryshojn stinet ata perballen me te ftohtin dhe nuk kane mundsi ku te ngujohen.