Kënga “Kerre Pare” nga Shtjefën Ujkaj super projekt e mjaft ritëm

Një projekt mjaft i bukur dhe një këngë plot ritëm ku tema e dashurisë ka moralin brenda sapo ka ardhur nga artisti Shtjefën Ujkaj. Kënga quhet “Kerre Pare” me kompozim nga Nurtel Morina e video punuar nga Gezim Hysenaj e mund ta shihni në kanalin e Arkiva Shqip në youtube, një këngë mjaft e bukur që ka nisur të pritet mjaft mirë.

https://youtu.be/rGDNJ7JeeD4