Këngëtari Ferizajas reagon ashpër, i paknaqur me menagjimin e “Ndihmave” për Shqipërin

Termetet janë fatkeqsi natyrore në të cilen nuk ka qasje dora e njeriut, mirpo ajo që njeriu mund të bëjë është të solidarizohet me njerzit që kanë nevojë për ndihm. Lulzim Shehu këngëtari nga Ferizaji ka reaguar ashpër lidhur me menagjimin e ndihmave që po i bënë shteti shqiptar. Lulzimi është shumë i shqetesuar me individet që japin donacione vetem në shqipëri dhe kan harruar familjen e vllezerve nga Gjilani. Madje ai nuk hezito të rikujtoj edhe gjithë maltretimet që qytetaret dursak ju kan bërë ndër vite Kosovarëve duke i maltretuar, ofenduar e ne raste tjera dhe duke perdorur dhune fizike .Ai potencon që është mir që dhe familja e vllezerve nga Gjilani mos të kaloj në harres ngase ata kan lerë pas vetes prinder, gra e femijë që kanë shumë nevojë për solidaritet keto ditë të vështira.