Këngëtari i njohur shqiptarë humb nënën, Meti me dedikim special për të

Këngëtari i njohur kosovar Meti Bërbatovci ka humbur personin më të dashur të jetës, nënën e tij. Pas një sëmundje të gjatë me të cilën ajo ka vuajtur para pak ditës ka dhënë jetë duke lënë kështu një zbrazëtirë të madhe tek zemra dhe jeta e këngëtarit i cili edhe me këtë rast ka lëshuar një mesazh duke thënë se nuk do e harrojë asnjëherë në jetë. ‘Ti më le vet po unë ty kurrë nuk kam me të lënë, nëna ime gjithmonë bashkë kemi thënë dhe bashkë ke me qenë, Zoti të pastë dërguar në lule të xhehnetit në këtë natë të madhe’, kështu është shprehur këngëtari me këtë rast.