Këngëtarja Lule vjen me ‘Asnihere’, një projekt i punuar ndërkombëtarisht

Lulja, këngëtarja me origjinë shqiptare që jeton dhe vepron në Gjermani ka ardhur me një projekt të ri të cilin e ka punuar kryesisht me producent dhe muzicient ndërkombëtarë por e ka titulluar ‘Asnihere’ duke dashur të pushtojë skenën shqiptare me projektet e saj gjigande dhe të realizuara në mënyrë më të mirë të mundëshme. Një megaprojekt mjaft i bukur e sjellë këngëtaren Lule të realizuar në karierë që është në fillimet e saj ndërkohë që të gjithë bashkëpunëtorët ajo i ka të huaj.