Bianca Junzell rikthehet në industrinë Muzikore pas 20 vite

E rritur ne Suedi ku edhe ende jeton atje, ajo kishte migruar qysh si femijë se bashku me prinderit e saj. Bianca edhe më heret ishte marë më muzikë dhe ishte e njohur me emrin Besa Lajqi qe nga viti 1992 – 99 kendonte ne Diasporë me se shpeshti ne Suedi, por dashuria për mashkullin e jetes te saj, Bianca vendosi ta le muziken per nje kohë.

Por Bianca  e ndjente mungesën e pasionit te saj kengës dhe pasi mbaroj shkollen si Psikoterapiste krijoj familje, hapi biznesin e saj e vet dhe pasi i vendosi gjitha punët ne binar Bianca vendosi ti kthehet muzikës dhe të bejë nje album te ri.

Edhe pse Bianca kishte krijuar raporte te mira me producent te njohur Suedez dhe kishte berë disa kengë ajo vendos të vije drejt Kosovës dhe kenget e komplet Albumin ta bejë në gjuhën Shqipe dhe me Producent e Kompani Shqiptare pasi qe shpirti dhe zemra i flenë më shumë për vendlindjën.

Bianca eshtë e martuar me biznismenin njeherit ekonomistin Sven Junzell i cili i ofrojë Biancas një jetë luksoze dhe jetë të lumtur  se bashku me të dhe familjën e ti.

Për ma shumë ju ftojmë ta shijoni videoprojektin e ri të saj pas rikthimit te saj në Industrinë Muzikore.