“Kështu siç je”, quhet super projekti nga Filonid Aliu

Ka një super talent e ka vërtetuar ka kohë më parë ndërsa së bashku me grupin e tij performon bukur live. Po flasim për artistin me origjinë nga Kumanova, Filonid Aliu, ku askush se harron zbulimin e tij nga X Factor, por tashmë ka në treg këngë vërtetë të bukura e cilësore. Filonidi sapo ka sjellë këngën e tij më të re me titull “Kështu siç je”, një super projekt mjaft i bukur dhe jo komercial por unike, që ka nisur të pritet mjaft mirë. Ai së bashku me grupin e tij permojnë kudo në Maqedoni dhe Kosovë, ndërsa ka vite që janë mbi të gjitha miq, ndërsa Filonidi luan bukur dhe kitarë, ndërsa besoni apo jo ështëë me profesion mjek.

https://youtu.be/IE17PKHirhg