Klea publikon premierën e “Hawaii” plot sharm dhe kolore

Klea e kishte lajmëruar premierën e klipit të saj të ri përmes minisekuencave që kishte publikuar dhe coming soon-eve të saj por edhe të kompozitorit të këngës të mirënjohurit Gramoz Kozelit, nën kujdesin e të cilit është realizuar edhe klipi.  Me nje titull që të bën të ëndërrosh dhe të çon në vende ekzotike mes ritmeve dhe ngjyrave, “Hawaii” i Kleas do jetë hiti i kësaj vere. Më poshtë keni edhe klipin e plotë të cilin nuk do e harroni për shumë kohë:

 

https://www.youtube.com/watch?v=NkhWkb-03FY