“Kodi i dashurisë”, diva e re e skenës Saranda Alija publikon baladën e re (Video)

Një mega projekt dhe baladë e mrekullueshme vjen nga një këngëtare e re por shumë e talentuar e cila me vokalin e saj tashmë ka bërë për vete të gjithë. Saranda Alija tashmë ka publikuar projektin e saj më të ri të titulluar ‘Kodi i dashurisë’.

Me tekst nga Avni Qaili, muzikë dhe orkestrim nga Wirusi ku në kitarë vjen Astrit Stafai, e rregulluar nga Studio Anida, videoklipi i kësaj kënge të mrekullueshme është finalizuar nga Oxygen Production, ku këngëtarja vjen mjaftë me shije dhe me një videoklip të mrekullueshëm.

Për të përshkruar vokalin e saj nuk duhen shumë fjalë, mjafton vetëm të dëgjohet në linkun në vazhdim:

https://youtu.be/RNsjxJKZnFI