Koleksion me frymëzim mbretëror dhe modern e mjaft unik nga Minna Fashion

Teksa i sheh fotot e fundit ku tregohet puna unike nga Minna Fashion do të mbetesh me gojë hapur duke nisur nga frymëzimi mbretëtor i koleksionit të ri e deri te ai modern. Secili fustan ka detaje dhe materiele të cilësisë mjaft të lartë, ndërsa shihet bukur risjellja e siluetave të viteve 1860-1940, por edhe ato moderne ku vihet në pah linjat trupore te gjinia e bukur. Por të gjitha femrat kanë dëshirë të vishen bukur te Minna Fashion jo vetëm emrat e njohur por klientela e tyre ka kaluar vendet shqipfolëse falë influencës së madhe të rrjeteve sociale porosi ka edhe nga klientë nga Arabia Saudite, Jordani, France, Gjermani, SHBA e Kanada. Ne ju sjellim vetëm vetëm disa foto nga super koleksioni më i ri dhe unik nga Minna Fashion.